28 birželio, 2007

vasara nr.1


Baigiasi mano birželis.
Baigia šio sezono laidas ir dėdės su tetom televizijoje,žinokit tikrai, jūs juk nežinot,nes nežiūrit televizoriaus...
Skype gal vakar buvo imtas naudotas Times New Roman-Bond Italic-10 šriftas
Blog'o įrašai gimsta nakvojant lauke naktimis ir išlieka nepublikuoti.
Jei kas paklaustų,ką gero veikiu,atsakyčiau -nieko įpatingo ir rašysiu tik tam,jog įsitikinčiau,kad visai puikiai praleidau birželį.
"na ir vėsu-čia tau ne gegužė..."(Tadas.birželio pradžioj)
Buvo..
3dieną dalinimasis savo ir Lauryno jūra, šventė,kuri ,pasak Monikutės, tikriausiai nepatiko šakiečiams,nesvarbu,kad grojo vėliau per Bardus apkalbėtas Vudis.
6dieną vieniša bohema skverelyje su blonknotu,vienišas tranzavimas į Sintautus, apsikabinimai,kurie įkrėtė proto,ėjimas žvyrkeliu link namų..ėjimas beveik iki Iždagų ir grįžus ,labai pavargus geriant sultis tėtis šaukė,kad eičiau greičiau vėžliui atnešti žolių...o kad jis būtų žinojęs,kiek toli aš ėjau.Būtų žinojęs-būtų dar labiau šaukęs.
8dieną buvo nuostabiausia ekskursija..na tikrai. Net į Kauną..10meno mokyklos mokinių ir 4 mylimi mokytojai.Puikiau nebūna: valytis mok. Vytautui žolę nuo nugaros, kokias penkias minutes juoktis iš mėgstamiausio mok.Jono vaikystės paveikslo Žilinsko galerijoje, žavėtis Kauną mylinčiu ir gražiausius jo kiemelius žinančiu kauniečiu mok. Pauliuku(vardas nežinomas..:). O mokytoja Lolita mus suskaičiavo ir liepė neliesti reprodukcijų:D
9dieną buvau paprašyta fotografuoti Miglę,klausėmės jos pasakojimų apie mokymąsi Kaune.
10 d su Laura gulėjom pas mane sode ir skaičiavom debesis.
12-13d lankiau ŠMM, 13dieną dar su kolegomis:> Giedre ir Milena paišėm ir laipiojom po medžius.
16-21d buvo grįžusi Deimantė. Turėjom laabai girtą Olialia turo per Lietuvą šventę.Pasisėdėjimų parke,vakarinius šokolado valgymus ir vienišą ėjimą į laukus,paskui vakarinį dangų.
23d. buvo labai stipriai laukti ir giliai išlydėti Bardai. Joninių šventė-nešventė.
naktį iš 25d į 26d naktis lauke,"nes trumpiausios naktys",likau neužkapota,pavaišinta vidurnakčio kava,toj pačioj Milenos užeigoj,kolkas ji ten viena ir dirba,išgirdau "Šiukšlyno žmonių" siužetą,dar daug reikšmingų ir nereikšmingų dalykų apkalbėjom.papusryčiavau laukuose su saule apie 5ryto. Ir viskas praėjo apsimelavus,su dar neišlindusia yla iš maišo.
Kažkurią n-tają dieną buvom su Mil Naumiestyje.Per gerai ten.Vaišina ledais su braškėmis ir parveža namo.
Tikiu,kad buvo visko ir daugiau,tik liko nenufotografuota ir užmiršta.Pavyzdžiui,kaip sėdėjimas ant stogo su deimante užlipus dar šviesoje.
O dabar jau baigiu savo Birželį.
Liko tik susidėt daiktus i Lankiją,Kauną.
Lenkijoje iškvėpuot likusį Birželio orą.Ir rasti kuo kvėpuot."Iškvėpuojam orą!" (Pasiilgau Aivaryčio)
O Kaune bus jau liepa..
taigi išvykstu rytoj 11val. nuo mokyklos,grįžtam šeštadienį(planuojama iki vidurnakčio) ir sekmadienį 7:15 susikrovę tašes išvykstam į Kauną ruoštis dainų ir šokių šventės ,šokių dienos koncertui.O ruošimės ilgai..
Iki.

1 komentaras:

penkeri rašė...

Praėjo ~3 val. nuo tada, kai paskutinį kartą tave mačiau, bet pagalvoju kiek dar nematysiu ir jau pasiilgau.

Šiaip...
Džiugu, kad tiek daug mano vardo [egoistiškai], nes prieš kokius metus net nebūčiau pagalvojus apie kavą "po gluosniu"...

Nuoširdžiai.

Visą parą tavo mil.