21 liepos, 2007

tądien mylėsim..



(mielieji logotipo Kūrėjai, reikėjo kaip nors išsiverst ir tikrinį daiktavardį Šakiai parašyti iš didžiosios..vis tiek..kad ir kaip..)
Čia tiek,kiek man pavyko išspaust iš internetinės informacijos plotmių..pernelyg nesistengiau ir praktiškai dėl savęs praplėčiau šventės programą..sužinojau,kad Jokūbas-Vilniaus Mažojo Teatro aktorius, o iš menamai atvyksiančių Keistuolių-nei vienos girdėtos pavardės.. Bet tikiu,kad šventė patiks ir miestelėnai nebus liūdni..o Mes su lenkais ir vilkaviškiečiais busim linksmi.."Tik svarbu labai norėti...pasistengti ir tikėti.."
Šakių miesto šventė liepos 28d.

Šakių miesto šventės vyksiančios liepos 28d. programa.
11.00 - Tautodailininkų ir amatininkų mugė (mano past. tai kaskart atrodo panašiai: taip arba taip )J. Lingio parke ir Bažnyčios gatvėje.
12.00 – 13.00 – Baikerių paradas miesto gatvėmis. Parodomoji programa Bažnyčios gatvėje.
13.00 – 15.00 – Šakių miesto ežere baidarių ir kanojų irklavimo varžybos Šakių rajono savivaldybės mero taurei laimėti(kaip turėtų atrodyti mero taurė duomenų neradau... )
15.00 - Verslo įmonių parodos atidarymas J. Lingio parke.
15. 00 – 16.00 – Kinas šeimai. KC „Jaunystė“ filmas „Varnų ežeras“ (2007, Lietuva) (apžvalga ore.lt ir Lietuvių filmų centro tinklalapyje )
16.20 - Kojūkininkų programos I dalis.
17.00 – Šventės atidarymas.
17.30 – 18.00 - Kojūkininkų programos II dalis.
18.00 – 20.00 – ES programos INTERREG IIIA (oficialiame projekto tinklalapyje matyt gerai paplušėjus gal ir įmanoma rasti informacijos apie "Pynės " dalyvavimą projekte..o gal ir neįmanoma) dalinai finansuojamo projekto „Šokis vienija mus“ koncertas J. Lingio parke.Dalyvauja tautinių šokių kolektyvai iš Vengoževo (Lenkija) (kolektyvo nuotrauka), Šakių (čia būsime mes, "Pynė",) ir Vilkaviškio (turėtų atvykti "Vyželė").
19.00 - Šakių istorijos puslapis ant Maximos sienos prie „Žiburio“ gimnazijos(tiems ,kurie neištvers viso šokėjų koncerto žiūrėti...:/)
20.00 – Šventinis koncertas. Dalyvauja KEISTUOLIAI (programa "Nuo sutemų iki aušros"), GERDA & The Rythmics, EVA ir Jokūbas Bareikis, Ugnies Šou.

3 komentarai:

laurynas rėčkus rašė...

aš(drink)šakius.

penkeri rašė...

Dėl logotipo.
Gal čia reikia suprasti, kad visos raidės yra didžiosios? :D

Ieva rašė...

nežinau kodėl "drink", matyt ne man suprasti...
o dėl didžiųjų.. kitaip šitos klaidos ir neįmanoma paaiškinti..tad tariam,kad taip ir supratom.