07 liepos, 2007

Ir viskas. Visus metus o gal ir ilgiau repetuoti šokiai, savaitinė repeticija "kažkokioj didelėj salėj lauke"(stadionuose) išsekinanti visapusiškai tik dėl to,kad galėtum laimingai šypsotis išlaukus apie pora valandų, nuo šventės pradžios,tada pašokti ,kas priklauso, besišypsant visiems ir pamatyti saliutus..o grįžus išgirsti "man tai nelabai patiko...(per teliką), galėjo būti įdomiau". Jokios ironijos tik realiu kampu pateiktas požiūris į būtį.
Bet viskas galėjo būti ir blogiau. O praėjo visai gerai. Tik per koncertą-šventę šokau su į akį įskridusiu musiuku.Ot draugija:)
O Kaune..,kurį ėmiau pamatyti kitaip, buvo keturi vakarai ir gal dveji pietūs, su tokiom užrašytom mintim:
"Cigarelė?-Ne,vyris.."
"92% ,kad atrašys nieko arba "tai gerai".."mhm"" (bet buvo kitaip)
buvo ir daugiau minčių,liko neužrašytos ir užmirštos.
Ir vistiek atradau vietą,kur daugiausiai rūko katalikiškos vidurinės moksleiviai.Iš ten skambinau Milenos atsakikliui ir atsiliepusiai Deimantei. Aš rami
ir katik pietaudama susimasčius apie Būties prasmę..Kokia gyvybės prasmė. Po 4milijardų metų viskas išnyks.."Praris" Saulė..

1 komentaras:

Lacoste* rašė...

Visų pirmą tai mano bendravardė. Šaunu.Dainų šventė.O,gėėris.
Aš taip pat dalyvavau. Gražiai dėstai mintis. O dabar ne į temą. Aš čia neseniai prisiregistravau, tai dar nemoku "draugaut" pakviest. na, tipo į draugus. tai jei nesunku, gal galėtum trumpai paaiškint.Būtų gerai, kad pas mane kurnors ten pasireikštum, nes bijau, kad Tavęs nebeatrasiu čia... tai va, išanksto ačiū.