24 gegužės, 2008

lik sveikas liūdesy,

"Elegancija – tai ne koks nors paviršutiniškas dalykas, o žmogaus atrastas būdas pagerbti gyvenimą ir darbą. Todėl, kai tu pajunti, jog tau nepatogu sėdėti ta poza, nemanyki, kad ji nenatūrali arba dirbtinė: ji pati tikriausia, nes ją sunku išlaikyti. <...>

Taip yra ir gyvenime: atsižadėjęs visa ko, kas dirbtina ir nereikalinga, žmogus suvokia, ką reiškia paprastumas ir susikaupimas, – kuo paprastesnė ir kuklesnė poza, tuo ji bus gražesnė, nors iš pradžių ir pasirodys nepatogi." (C. Coelho "Portobelo ragana")

Savaime atsiranda dienos,kai renkiesi alternatyviuosius kaštus..ir negali neskaityti. "Mamyt?nenorėtum manęs nuvežt iki bibliotekos?trumpam..(juk šitaip lyja)<...>kiek tu užruksi..?-dvi minutes.palauksi?-taip.-na daugiausiai penkias.gerai?-Gerai."

ar vakar buvo nusivylimų diena?ne.tik Mėta neatvežė molio, negavau ŠMM pažymos, barduose nemačiau Jonuko. Bet gavau žiedą (gėlės) ir kitą žiedą,kuris kvepėjo vyru.O Vytautas valgė ledus"su šiukšlėm" ir juokėsi iš to,ką sapnavau.."ir tikrai..kažin ką tai galėtų reikšti.."

Elegantiškai gyvenu viena.(neragana.be sūnaus)

Komentarų nėra: