04 liepos, 2011

Gavau ryte nuo Giedrės žinutę,kad tuščia namuos,tada supratau,kad tikrai to nepastebėjau todėl,kad išsiruošiau per 20min ir išbėgau į stotelę su trim pundais,kad į Šakius greičiau parvažiuočiau. Turbūt norėjosi:> Kolkas ramiai, neužguita taikausi prie gyvenimo čia ir visai gerai jaučiuosi.

iš darbovietės,kurioj padirbti buvo reikalingas net Sodros pažymėjimas,prisiminsiu turbūt tą akimirką,kai paslydau,griuvau,visas mano grobis sukrautas ant padėklo dužo.geras jausmas:> aišku jei būčiau ką nors susilaužius gal taip nesakyčiau.dabar apsiribojau mėlyne.
kiti įspūdžiai: Oksanospikul tel.nr ir patirtis kaip išplauti/perplauti/išblizginti lėkštę vip'ams
                   teoriškai išnagrinėtas metos katalogo asortimentas buvo godžiai apžiūrėtas litexpo restorano  virtuvėje(jie turėjo net ir liftą padėklams prie sandėliuko)
                   be pagriuvimo dar labai malonu buvo sakyti can i help you ir dėti į lėkštes karštą maistą visokiems dėdėms ir tetoms iš 900žmonių banketo
                  prisivalgiau sausainių vamzdelių, pyrago, o pomidorų salotas su fetos(gal) sūriu atidavėm stoty pirmos grupės invalidei(ji pati taip save vadina) prašiusiai valgyt

Komentarų nėra: