16 kovo, 2022

 https://www.youtube.com/watch?v=8J8Uj3cn8bQ&ab_channel=AndriusMamontovas-Topic


Iš giliausių vandenų pradedu traukti dovanas SAU... vakar pradėjau švęsti Tamstoj AM koncerte: su Adelija ant rankų dariau Juliui ekskursiją po klubą, kol atlikėjas garbingai vėlavo, o tada jau gyvenome daug šimtų nuostabių minučių, kurių puikumu Julius vos galėjo atsistebėt. Šoko, mėgavosi ,kol norėjo prisijungt prie minkštai balkono minkštasuoliuose, man ant kelių  miegančios sesės. 


Arūnui sakau, kad dabar jau nebe taip įdomu eit į koncertą be vaikų. Vaikai sukuria daug įvairių situacijų, apžvalgos taškų ir kūrybinių proveržių, kai turi sugalvot, ką paveikt, kol laukiam, nes Julius slepiasi įsikniaubęs į Meniu. 


Ko daugiau praleidžiu laiko su vaikais, tuo labiau noriu susirasti savo vidinį vaiką (beje Juliaus V. dainos apie vidinius vaikus įrašą jau užsiprašiau, gal kada ir galėsiu klausyti dar ir dar. Ir pažliumbt apie gyvenimo nuostabumą)

Tai ir ieškau, iš kasdienybės chaoso kuriu nuostabias, visa apimančias sistemas ir planus ir tikiu,kad man pavyks "atrast, tai ko nieks neatrado" Susirast save. Cikle, ribose, pripildyti aistros gyvenimui.

Komentarų nėra: