30 gegužės, 2007

paskutinės šių mokslo metų "Verdenės" pasirodymo bibliotekoje diena, gegužės trisdešimtoji

Tada,kai atsiranda žodžių ir gimsta ilgi tekstai iš keletos minčių(o gal reikėtų rašyti "keleto").

"Pasiėmiau word‘ą iš tėčio dešinės.
Jo kompiuteryje šiandien nėra interneto, gal išjungė išvažiuodamas, bet nemanau.
Ir tik girdintis procesoriaus(?) skleidžiamam ūžimui rašau į čia. Neįprastai.
Pradėjus žiūrėti nuotraukas iš archyvo sugebėjau pajausti praėjusį rugpjūtį. Ten viskas buvo kitaip. Nors dar neturiu šio rugpjūčio ,bet manau, kad praeitą buvo viskas stipriai kitaip ,nei bus ateinantį rugpjūtį. Nors pati didžiausia klaida numanyti, kad žinai, kaip bus, čia panašiai kaip su planais, bet
tokie pojūčiai.
Jau antra diena aš kažkokia kitokia. Vakar buvau sau kitokia, kai gulėjau ant mūsų parko labiausiai iškilusios vietos pakalnės.. medžių lapija buvo nuostabi. Bet tai- įprasta. Tik sėdėjosi kažkaip neįprastai. Mėtinės cigarelės gaiva buvo švelniai plaučiuose (gal). Tada tyliai ėjom žiūrėti futbolo, tyliai pažiūrėjom, su Laura išėjom. Ir taip viduj ramu, užtikrinta, pasitikima savim –neįprasta, bet malonu.
Panašiai ir šiandien. Net išeidama į mokykla ,užrakinus duris, patikrinau ar užrakinau tik kartą. Kaip normalus žmogus. Ir žinojau, kad užrakinau. Priešingai , nei visuomet. Mokykloj irgi elgiausi ramiai, nuoširdžiai ir tikrai. Net nepamiršau, kad šiandien dar reikės nueiti į repeticiją, kad rytoj reikės nueiti į Oriflame atstovybę, nepamiršau pasakyti Laurai, kad šiandien ir rytoj jos „300“ rodo.
Tokios unikalios, žavios dienos.
Baiginėjam mokytis.
O per vasarą aš tikiuosi, kad sugebėsiu pasimokyti mokslo atžvilgiu(vargu ar taip galima įvardinti, bet mokytis galima ir šiaip : gyventi, iš klaidų, bendravimo).
Daugiau nieko nesuplanavau. Na tik užsiimti skaitymu ir kuryba, meno studijomis.
Malonu. Tik neramu ,kur tas internetas dingo. Gal jį žaibas nutrenkė."
ir tada atsirado.likau namie

1 komentaras:

Adomėlis rašė...

uchūūūū koks ilgas. ;]