03 birželio, 2007

ką parduotum už 10 popierinių centų?


Vis tiek 2007-ųjų nuotraukų albume ,kuris talpinasi mano c diske, yra nuotrauka datuojama birželio pirmąja. Su vasara visus: mielieji, mylimieji , vasaros saulės ir likimo draugai.
Kaip sakoma,kai Mahomedas neina pas kalną,tai kalnas pats ateina.Siūliausi atvešti vasarą į Jurbarką ir pasišiukšlinau.Tada vasara atvažiavo pas mane. Šilta daili nuoširdi ,pasipuošė suknute su juodais taškučiais,ją dar turėtumėm pamatyti pasipuošusią ta suknute,vaikščiojančią Šakių šaligatviais.Žadėjo:) ir išvažiavo laimingais daryti kitus. Aš likau su Laura stipriai ir daug juoktis ,ir su rašytiniais tekstais,kad su manim jauku,smagu monologuoti...ir čia nepilnavertiškumo jausmu net nekvepia.
Birželio visa antroji buvo svetimoj erdvėj.Lazdijuose.Linksma buvo tik postsovietiniam restorane "Nendrė",iš kurio nesusipratę išeidinėjo Pasienio šventės dalyviai,kai jiems beskaitant vienintelį restrane esantį meniu, buvo pasakyta , valgykit arba žemaičius arba cepelinus,o jei nepatinka eikite į netoliese esančią kavinę.Vieni išėjo,kiti liko ir visi gerė vienos rūšies mix'ą, o mes su Moniką sėdėjom ten kokią valandą ir gerdamos arbatą gardžiai juokėmės iš restorano savininkės-padavėjos-barmenės-virėjos ir klientų bendravimo. Mažiau,bet irgi linksma buvo,kai Robis lipo ant darželio,kuriame buvom apsistoję, stogo nuimti zaboliuką. Kol jis atsisėdęs dvejojo ar šokti ar ne žemyn ,užmatė kažkoks darželio komendantas ir apšaukė mus "kapsuko rėčiu",ką konkrečiai žodis rėtis turėjo reikšti taip ir nesupratom.
Dar buvo gyvai grojanti,jaučiama ir nuoširdžiai atrodanti Hiperbolė. Kartais gyvai dainuojanti Donata,per vieną iš dainų pilvo šokėjais buvo tapę Robis su Stepu. iš Malvinos nuskambėjo "šakiniai duoda vaizdo" ,kai mūsų panos sugebėjo užsiropšti ant scenos pakylos šokti..juodi vyrukai jas nuo ten nuprašė. Buvo pats smagumas tiems,kurie gėrė (matyt). O tiems kurie ne,tik gyvos ryškios emocijos.
Apie trečia buvau jau lovoj.
Ačiū tiems,kurie žvilgsniu ,šypsena,tekstais, dūmu mane gaivino.